Stiri Evenimente Logo

Cautare

Categorii Administratie Publica Afaceri/ Business Arta/Cultura Cursuri Educatie Imobiliare Media/Publicitate Monden/Lifestile ONG Politic Social Tehnologie Turism

Minisite Hotel Confort
Turabo Cafe
Hotel Residence

Blogul lui Dobro
"Unul dintre cei doi cei mai buni oameni de radio din Romania". Mihai Dobrovolschi
BUCHAREST CHALLENGE CUP 2014, una dintre cele mai profesioniste competitii de karate full-contact din Romania, are loc sambata aceasta
Bucuresti - Centrul Sportiv Apollo 04 Octombrie 2014 La Centrul Sportiv Apollo din Bucuresti va avea loc, pe 4 octombrie, cea de-a doua editie a evenimentului “BUCHAREST CHALLENGE CUP”, una dintre cele mai profesioniste competitii de karate full-contact organizate in Romania, in ultimii 20 de ani. Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv BUDO GYM BUCURESTI, prin Sensei Gruia Docan, sub auspiciile Federatiei Romane de Karate Kyokushin, si va reuni atat spotivi de performanta, cat si personalitati marcante din karate-ul romanesc si international.
Organizator: Budo Gym Bucuresti
Spune NU excluderii sociale!
Valea Doftanei - Camin Cultural Traisteni 02 Octombrie 2014 Asociaţia de tineret Together România organizează în comuna Valea Doftanei, la Pensiunea Louissiana, în perioada 26 Septembrie – 03 Octombrie 2014, proiectul european multilateral “I am Young & I am Marginal!”. Obiectivele principale ale manifestării sunt: lupta împotriva excluderii sociale pe considerente de statut social, etnie, culoarea pielii sau religie, dezvoltarea personală a tinerilor prin educaţie non-formală si promovarea diversitatii culturale.
Organizator: Asociatia Together Romania
Lansari de carte LUMEN la Bookfest 2014, Iasi
Iasi - Sala Pasilor Pierduti, Universitatea Al. Ioan Cuza 03 Octombrie 2014 Editura Lumen are onoarea sa va aduca in atentie evenimentele de lansare de carte LUMEN, pe care le vom desfasura in cadrul Salonului International de Carte BOOKFEST, in perioada 3 – 5 octombrie 2014, in Sala Pasilor Pierduti de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi.
Organizator: Asociatia Lumen
Training Profesionist in Hipnoza
Bucuresti - Hotel Premier 24 Octombrie 2014 Training Profesionist in Hipnoza cu Igor Vitale, Mirco Turco si Leliana Parvulescu (Zivac Group)

Acum poti invata tehnici prin care poti scapa de dependențele nesanatoase (vicii), dar si de starile si gandurile negative, fobii, anxietati.

Inscrie-te pana la 10 octombrie la Training Profesionist in Hipnoza - Zivac 24-26 octombrie 2014 si poti beneficia de 10% discount din tariful de participare.

Organizator: zivac
Editura Lumen la targul de carte
Iasi - Casa Pogor 12 Septembrie 2014 Editura Lumen are deosebita onoare si placere de a va aduce in atentie o noua participare la Targul de carte Cartfest, care se va desfasura in perioada 12 – 14 septembrie, la Casa Pogor din Iasi.
Organizator:
Curs de baza Shiatsu Namikoshi 27-28 Sept 2014
Bucuresti - Camera de Comert si Industrie a Romaniei 27 Septembrie 2014 La invitatia Asociatiei Romane de Shiatsu, pe data de 27-28 Septembrie 2014, maestrul japonez Shigeru Onoda, cu o experienta practica de peste 30 de ani, vine pentru prima data in Romania sa sustina un curs oficial de baza Shiatsu Namikoshi.
Evenimentul va avea loc la Camera de Comert si Industrie a Romaniei, sector 3, Bucuresti. Mai multe detalii gasiti accesand website-ul oficial www.shiatsu-romania.ro.
Organizator: Shiatsu Romania
Expozitia de pictura
Bucuresti - Galeria Gabriela Calinoiu 03 Septembrie 2014 Expozitie de acuarele reprezentand peisaje si flori.
Organizator: Gabriela Calinoiu
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... [546]  »
 

Inregistrare »

Utilizator: Parola: Retine-ma

Inregistrare Am uitat parola

Cum postez un eveniment Cum postez o stire

Abonare alerte
Termeni si conditii Contact Harta Site rss feeder © 2006-2007 StiriEvenimente