Stiri Evenimente Logo

Cautare

Categorii Administratie Publica Afaceri/ Business Arta/Cultura Cursuri Educatie Imobiliare Media/Publicitate Monden/Lifestile ONG Politic Social Tehnologie Turism

Minisite

Black Hat
Filme documentare, spoturi TV, fotografie, filme de prezentare, evenimente, campanii sociale
Logo Eveniment Teambuilding - dezvoltarea echipelor perfomante, 28 aprilie
Bucuresti - Crystal Palace Ballrooms 28 Aprilie 2015 Learning Network te invita la Teambuilding - dezvoltarea echipelor perfomante un eveniment din seria Learning Network Club, din 28 aprilie.

Succesul unui manager este influentat major de modul in care echipa sa opereaza si de rezultatele pe care le atinge. Echipa ta este potrivita pentru a rezolva problemele? Sunt entuziasti si motivati? Lucreaza bine impreuna?

Organizator: Learning Network
Logo Eveniment Curs acreditat ANC Formator, Brasov, 13 - 18 aprilie 2015
Brasov - Sala de curs Versus Project 13 Aprilie 2015 Versus Project Brasov – furnizor autorizat de formare profesionala, va invita la cursul acreditat ANC de Formator - cod COR 242401, care se adreseaza atat formatorilor care si-au dobandit partial competentele pe cai formale, cat si tuturor persoanelor care doresc sa se pregăteasca pentru aceasta ocupatie, fiind recomandat pentru: profesori, invatatori, educatori, managerii departamentelor RU, specialisti RU, lectorii interni ai organizatiilor, specialistii implicati in procesul de evaluare si certificare a competentelor profesionale, responsabilii de echipe de proiect, reprezentanti ai autoritatilor publice locale, membri ONG.
Organizator: SC Versus Project SRL
Logo Eveniment Simulari de business, 31 Martie 2015
Bucuresti - Crystal Palace Ballrooms 31 Martie 2015 Learning Network te invita la primul eveniment din seria evenimentelor Learning Network Club.

Evenimentele Learning Network Club sunt structurate astfel incat sa faciliteze invatarea si crearea de noi conexiuni, fiecare eveniment avand un design de invatare si learning points bine conturate.

Organizator: Learning Network
Managementul resurselor umane - abordare de tip tridimensional | 20-22 si 27-29 martie 2015 | curs acreditat ANC
Bucuresti - sediul Schultz Consulting, strada Ronda 8bis, sector 2 20 Martie 2015 Vino alaturi de noi la cursul de Manager resurse umane:
• sa identificam solutii optime pentru atingerea obiectivelor prin valorificarea competentelor fiecarui angajat;
• sa redefinim competentele managerului de resurse umane - care nu se mai rezuma la a-i indruma cum sa lucreze si a le inregistra performantele, ci inglobeaza abilitati de exploatare a cunostintelor individuale, talentului, imaginatiei si creativitatii pentru binele comun;
• sa creionam strategia de resurse umane punand accent pe dezvoltarea indivizilor ca membri adevarati si cooperanti ai echipei, pe ierarhia responsabilitatilor si pe componenta de merit astfel incat sa realizas armonizarea dintre individ, post, organizatie si mediu.

Organizator: Schultz Consulting
Conferinta Institutului European de Business -Hazardul in Business
Bucuresti - Bucuresti 02 Aprilie 2015 Pe data de 2 Aprilie Institutul de European de Business Networking are deosebita placere de a va invita la evenimentul anual destinat IMM-urilor si nu numai pentru a participa activ la sesiuni de networking si a va implica in teme de interes actual legate de hazardul in business.
Organizator: IEBN
Logo Eveniment Conferința – eveniment ‘Maximize Social Media for Professionals and Businesses’
Bucuresti - Crystal Palace Ballrooms 28 Mai 2015 Neal Schaffer, unul dintre Forbes top 50 Social Media Influencers va fi prezent la București, Crystal Palace Ballrooms, pe 28 mai 2015, pentru a susține conferința Maximizing Social Media for Proffesionals and Businesses.
Organizator: Learning Network
PRACTICA PSIHOLOGICA: 10 martie 2015
Bucuresti - Bd. Decebal nr. 6 10 Martie 2015 Practica in psihologie clinica
Organizator: Clinica Aquamarin
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... [556]  »
 

Inregistrare »

Utilizator: Parola: Retine-ma

Inregistrare Am uitat parola

Cum postez un eveniment Cum postez o stire

Abonare alerte
Termeni si conditii Contact Harta Site rss feeder © 2006-2007 StiriEvenimente