Stiri Evenimente Logo

Cautare

Categorii Administratie Publica Afaceri/ Business Arta/Cultura Cursuri Educatie Imobiliare Media/Publicitate Monden/Lifestile ONG Politic Social Tehnologie Turism

Minisite Hotel Confort
Turabo Cafe
Hotel Residence

Blogul lui Dobro
"Unul dintre cei doi cei mai buni oameni de radio din Romania". Mihai Dobrovolschi
Logo Eveniment HR Coffee: Despre oameni si HR
Bucuresti - Bucuresti 15 Mai 2014 In data de 15 Mai 2014 vino sa discutam despre Calitatea in Learning & Development la „HR Coffee: Despre Oameni si HR”. Evenimentul isi propune sa vina in sprijinul managerilor din Romania care vor sa gaseasca solutii la provocarile pe care le au la nivel de angajati.
Organizator: Learning Network
Logo Eveniment The Feedback Masterclass, cu Andreea Elefteriu, 25 aprilie
Bucuresti - Bucuresti 25 Aprilie 2014 Learning Network si Andreea Elefteriu te asteapta pe 25 aprilie la The Feedback Masterclass - atelierul de lucru in care afli tot ce ai vrut sa stii despre feedback si nu ti-a spus nimeni niciodata.
Feedback-ul este una dintre abilitatile de comunicare, care are ca scop reflectarea impactului pe care actiunile cuiva le au asupra celui care genereaza feedback-ul.

Organizator: Learning Network
Logo Eveniment Jim Bagnola- Leading is Everybody`s Business (leadership si management), 6 iunie
Bucuresti - Bucuresti 06 Iunie 2014 Learning Network si HPDI te invita pe 6 iunie la Leading is Everybody`s Business – eveniment interactiv de o zi cu Jim Bagnola.

Reluam discutia despre leadership vs management intr-o perspeciva noua si provocatoare.

Organizator: Learning Network
Logo Eveniment FOLIA, SHAKESPEARE & Co un spectacol de Gigi Căciuleanu
Bucuresti - Teatrul Metropolis 23 Aprilie 2014 "Ideea acestui spectacol s-a născut încă din vremea în care, poaspăt solist al Operei din București, dansam partitura Bufonului din «Lacul lebedelor». De atunci m-am îndrăgostit de acest spirit nebun al măscăriciului: savant și histrionic, comic și tragic, doct și în același timp impregnat de o permanentă auto-deriziune." Gigi Caciuleanu
Organizator: Fundatia Art Production/Teatrul Metropolis
Logo Eveniment Sales, the Apple Way | Invitatie workshop demonstrativ sustinut de Bogdan Grigore | Bucuresti | 24 aprilie 2014 | ora 18:00
Bucuresti - sediul CODECS din str. Agricultori, nr. 37-39, sector 2 24 Aprilie 2014 CODECS continua seria de evenimente din 2014 „CODECS – 20 de ani de excelenta in educatia manageriala” cu un workshop demonstrativ dedicat temei Sales, the Apple Way.

Workshopul, organizat de CODECS si Improvizatie.ro, va avea loc joi, 24 aprilie 2014, incepand cu ora 18:00, la sediul CODECS din str. Agricultori, nr. 37-39, sector 2, Bucuresti.

Organizator: CODECS
Workshop de Incredere in Sine - eXprima T
Bucuresti - Piata Romana 26 Aprilie 2014 Revenim cu editia a 2a a Workshopului de Incredere in Sine - eXprima T.
Daca vrei sa afli parerile cursantilor de la editia trecuta, te invit sa intri pe site http://exprimate.calatoriiprinsunet.ro/ apoi sa te inscrii si tu mentionand ziua in care doresti sa vii!
Organizator: Calatorii prin Sunet
Logo Eveniment EVALUAREA PERSONALULUI SI A PERFORMANTELOR: 9-10 MAI 2014
Bucuresti - Bd. Decebal nr. 6 09 Mai 2014 Curs de formare continua acreditat de Colegiul Psihologilor.
Organizator: Clinica Aquamarin
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... [538]  »
 

Inregistrare »

Utilizator: Parola: Retine-ma

Inregistrare Am uitat parola

Cum postez un eveniment Cum postez o stire

Abonare alerte
Termeni si conditii Contact Harta Site rss feeder © 2006-2007 StiriEvenimente