Stiri Evenimente Logo

Cautare

Categorii Administratie Publica Afaceri/ Business Arta/Cultura Cursuri Educatie Imobiliare Media/Publicitate Monden/Lifestile ONG Politic Social Tehnologie Turism

Minisite

Black Hat
Filme documentare, spoturi TV, fotografie, filme de prezentare, evenimente, campanii sociale
Logo Eveniment SPACE – Biblioteci creative si comunitati conectate
Baile Felix - Hotel Termal 07 Mai 2015 Bucuresti, 05 mai 2015 – ANBPR si Biblioteca Judeţeana "Gheorghe Şincai" Bihor anunta organizarea Conferinţei Naţionale a ANBPR de primavara, cu tema „SPACE – Biblioteci creative si comunitati conectate”. Evenimentul face parte din seria conferintelor profesionale traditionale ale Asociatiei si va avea loc in perioada 06-09 mai 2015, la Hotel Termal, Baile Felix, judetul Bihor.
Organizator: ANBPR
Curs ADMINISTRATOR IMOBILE (COD COR 515303) 04-16 MAI 2015
Bucuresti - Bucuresti 04 Mai 2015 PROGRAM -ADMINISTRATOR DE IMOBILE
REDUCERE 130 LEI!
AUTORIZAT AUTORITATEA NATIONALA PENTRU CALIFICARI – MINISTERUL EDUCATIEI, CERCETARII, TINERETULUI SI SPORTULUI

Organizator: Asociatia Romana pentru Locuinte - Casa Plus
Logo Eveniment Strategic Thinking - Curs deschis Executive MBA
BUCURESTI - ASEBUSS 22 Aprilie 2015 ASEBUSS iti recomanda sa-ti planifici agenda saptamanii urmatoare si sa rezervi un loc la "Strategic Thinking- Anticipate Changes|Create Opportunities", un curs deschis gratuit Executive MBA sustinut de catre Prof. Lavinia Rasca, pe 22 aprilie.
Organizator: ASEBUSS
Logo Eveniment Teambuilding - dezvoltarea echipelor perfomante, 28 aprilie
Bucuresti - Crystal Palace Ballrooms 28 Aprilie 2015 Learning Network te invita la Teambuilding - dezvoltarea echipelor perfomante un eveniment din seria Learning Network Club, din 28 aprilie.

Succesul unui manager este influentat major de modul in care echipa sa opereaza si de rezultatele pe care le atinge. Echipa ta este potrivita pentru a rezolva problemele? Sunt entuziasti si motivati? Lucreaza bine impreuna?

Organizator: Learning Network
Logo Eveniment Curs acreditat ANC Formator, Brasov, 13 - 18 aprilie 2015
Brasov - Sala de curs Versus Project 13 Aprilie 2015 Versus Project Brasov – furnizor autorizat de formare profesionala, va invita la cursul acreditat ANC de Formator - cod COR 242401, care se adreseaza atat formatorilor care si-au dobandit partial competentele pe cai formale, cat si tuturor persoanelor care doresc sa se pregăteasca pentru aceasta ocupatie, fiind recomandat pentru: profesori, invatatori, educatori, managerii departamentelor RU, specialisti RU, lectorii interni ai organizatiilor, specialistii implicati in procesul de evaluare si certificare a competentelor profesionale, responsabilii de echipe de proiect, reprezentanti ai autoritatilor publice locale, membri ONG.
Organizator: SC Versus Project SRL
Logo Eveniment Simulari de business, 31 Martie 2015
Bucuresti - Crystal Palace Ballrooms 31 Martie 2015 Learning Network te invita la primul eveniment din seria evenimentelor Learning Network Club.

Evenimentele Learning Network Club sunt structurate astfel incat sa faciliteze invatarea si crearea de noi conexiuni, fiecare eveniment avand un design de invatare si learning points bine conturate.

Organizator: Learning Network
Managementul resurselor umane - abordare de tip tridimensional | 20-22 si 27-29 martie 2015 | curs acreditat ANC
Bucuresti - sediul Schultz Consulting, strada Ronda 8bis, sector 2 20 Martie 2015 Vino alaturi de noi la cursul de Manager resurse umane:
• sa identificam solutii optime pentru atingerea obiectivelor prin valorificarea competentelor fiecarui angajat;
• sa redefinim competentele managerului de resurse umane - care nu se mai rezuma la a-i indruma cum sa lucreze si a le inregistra performantele, ci inglobeaza abilitati de exploatare a cunostintelor individuale, talentului, imaginatiei si creativitatii pentru binele comun;
• sa creionam strategia de resurse umane punand accent pe dezvoltarea indivizilor ca membri adevarati si cooperanti ai echipei, pe ierarhia responsabilitatilor si pe componenta de merit astfel incat sa realizas armonizarea dintre individ, post, organizatie si mediu.

Organizator: Schultz Consulting
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... [556]  »
 

Inregistrare »

Utilizator: Parola: Retine-ma

Inregistrare Am uitat parola

Cum postez un eveniment Cum postez o stire

Abonare alerte
Termeni si conditii Contact Harta Site rss feeder © 2006-2007 StiriEvenimente