Stiri Evenimente Logo

Cautare

Categorii Administratie Publica Afaceri/ Business Arta/Cultura Cursuri Educatie Imobiliare Media/Publicitate Monden/Lifestile ONG Politic Social Tehnologie Turism

Minisite Hotel Confort
Turabo Cafe
Hotel Residence

Blogul lui Dobro
"Unul dintre cei doi cei mai buni oameni de radio din Romania". Mihai Dobrovolschi
Logo Eveniment Tabara de pictura Hobby Art pentru adulti- pentru incepatori
Moieciu - hotel Acvila 05 Octombrie 2014 Daca iti doresti sa inveti sa pictezi si n-ai avut ocazia pana acum, te invitam in tabara de initiere in pictura pentru adulti.
Este o buna ocazie si pentru cei care si-ar dori sa experimenteze acest hobby dar si pentru cei care doresc o altfel de vacanta: mai creativa, mai activa sau poate mai meditativa, o experienta alaturi de alte persoane cu care sa impartasiti aceeasi preocupare. Taberele de pictura Hobby Art imbina utilul cu placutul, activitatea statica la sevalet cu miscarea, astfel incat dimineata vom incepe cu o inviorare exact ca in taberele copilariei noastre, plimbari dupa masa prin imprejurimile deluroase ale hotelului iar serile ne vom delecta cu acorduri de chitara, karaoke unplugged, ritmuri dansante, jocuri de grup si alte activitati de animatie de tabere.

Organizator: Arbex Art Decor
“ Ziua Iubitorilor de Animale – Invatam, adoptam, impreuna ne distram”
BUCURESTI - PARC IZVOR 07 Septembrie 2014 Adoptam, invatam, impreuna ne distram! Aceasta este deviza evenimentului “Ziua Iubitorilor de Animale” , eveniment dorganizat de catre “Asociatia Romana a Iubitorilor de Animale”, in parteneriat cu “Smart Event Marketing” si “Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti” in data de 7 septembrie 2014, in parcul Izvor, incepand cu ora 14:00.
Sunt zeci de motive pentru care nu trebuie sa ratezi acest eveniment, dar mai jos iti prezentam doar cateva dintre ele si asta pentru a nu divulga toate surprizele pe care ti le-am pregatit!

Organizator: ASOCIATIA ROMANA A IUBITORILOR DE ANIMALE
Azi tanar voluntar, maine profesionist!
bucuresti - 23 August 2014 Asociația Copii spre Viitor în colaborare cu Adecco organizează un seminar pentru tineri (liceeni și studenți).
Profesioniști în resurse umane le vor vorbi tinerilor despre alegerea unui loc de muncă, responsabilitățile pe care și le asumă sau le sunt date și importanța comunicării interne într-o companie.
Intalnire liceeni, studenti si profesionisti in Resurse Umane
Organizator: Asociatia Copii spre Viitor
Logo Eveniment CURS FORMATOR AUTORIZAT: 5-6 SEPTEMBRIE 2014
Bucuresti - Bd. Decebal nr. 6 05 Septembrie 2014 Participantii vor primi certificat de absolvire pentru ocupatia de FORMATOR COR 242401, ce va purta antetul Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si al Ministerului Educatiei Nationale.

Organizator: Clinica Aquamarin
Logo Eveniment SUPERVIZARE IN PSIHOLOGIE CLINICA: 9 SEPT. 2014
Bucuresti - Bd. Decebal nr. 6 09 Septembrie 2014 Orele de supervizare sunt recunoscute de Colegiul Psihologilor din Romania si se adreseaza psihologilor care au atestat de libera practica in psihologie clinica, in supervizare.

Organizator: Clinica Aquamarin
CONFERINŢA CONTORIZAREA INDIVIDUALA – CONVENTIILE INDIVIDUALE DE PLATA!
BUCURESTI - HOTEL IBIS 13 August 2014 Având în vedere aparitia reglementarilor europene si nationale care prevad obligativitatea contorizarii / repartizarii individuale si posibilitatea incheierii conventiilor individuale de plata, joi, 14.08.2014, ora 09.00, la HOTEL IBIS NORD, SALA ENESCU (Calea Grivitei nr.143, sector 1, Bucuresti, in proximitatea Garii de Nord), are loc Conferinta cu tema: CONTORIZAREA INDIVIDUALA – CONVENTIILE INDIVIDUALE DE PLATA!
Vom dezbate subiecte de interes pentru membrii si reprezentantii asociatiilor de proprietari, conexe temei mai generale a contorizarii / repartizarii individuale!

Organizator: LIGA ASOCIATIILOR DE PROPRIETARI HABITAT
Logo Eveniment Congresul Comun de Stomatologie SRS - GAO – UTM, Editia 2014
Bucuresti, Sector 5 - Crystal Palace Ballrooms 11 Septembrie 2014 Societatea Romana de Stomatologie impreuna cu Societatile partenere si cu Universitatea "Titu Maiorescu" din Bucuresti, organizeaza Congresul Comun de Stomatologie SRS - GAO – UTM in perioada 11-13 septembrie 2014 la Crystal Palace Ballrooms, Bucuresti.
Organizator: Societatea Romana de Stomatologie
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... [545]  »
 

Inregistrare »

Utilizator: Parola: Retine-ma

Inregistrare Am uitat parola

Cum postez un eveniment Cum postez o stire

Abonare alerte
Termeni si conditii Contact Harta Site rss feeder © 2006-2007 StiriEvenimente