Stiri Evenimente Logo

Cautare

Categorii Administratie Publica Afaceri/ Business Arta/Cultura Educatie IT&C Monden/Lifestyle ONG Politic Religie Sanatate Social Sport Turism

Minisite

Black Hat
Filme documentare, spoturi TV, fotografie, filme de prezentare, evenimente, campanii sociale

SMS Marketing direct la tinta!

Bucuresti 29 Octombrie 2009Logo StiriIn 21 octombrie, 250 de marketeri au participat la cel mai nou eveniment de marketing lansat pe piata, Conferinta Internationala „Marketing in Direct”, realizata de agentia More than Pub. Prezentarile si workshopurile care au alcatuit agenda evenimentului au urmarit consolidarea cunostintelor in domeniul Marketingului Direct, printr-o abordare “back to basics”.

Prin programul sau integrat Conferinta „Marketing in Direct” a oferit o experienta deplina participantilor, impletind cu succes si bun gust, momentele de business cu cele de divertisment. Toti au putut beneficia de sfaturile unor eruditi in domeniul marketingului direct si s-au putut relaxa datorita momentelor creative de product placement si entertainment.

Cele trei workshop-uri sustinute simultan, in partea a doua a zilei, in trei sali diferite au fost gandite sub forma unor ateliere de discutii deschise, in care specialisti autohtoni si nu numai au vorbit concret despre aplicatiile specializate ale marketingului direct.

Unul dintre aceste ateliere a fost sustinut de Maia Novolan si Shuja Shaikh, ambii cu experienta vasta in domeniile pe care le reprezinta, in care au discutat despre avantajele online si mobile marketingului. Printr-o prezentare complexa continand multiple studii de caz si exemple concludente, Maia Novolan, director general Syscom Digital le-a prezentat participantilor beneficiile utilizarii mobile marketingului in abordarile directe cu consumatorii.

Telefonul mobil este cel mai utilizat mijloc de comunicare in randul romanilor, devenind un real furnizor de multimedia, date si divertisment. Maia a subliniat avantajele folosirii SMS-ului ca mijloc de comunicare cu publicul tinta si de consolidare a brandului. SMS-ul reprezinta o modalitate inteligenta de interactiune cu clientii in contextual actual, care poate face diferenta intre o campanie de succes si o campanie ratata.

Cei prezenti in cadrul workshopului au observat si s-au convins, fara echivoc, ca exista situatii in care SMS-ul este mai eficient decat apelul telefonic, emailul, decat televiziunea, radioul sau presa scrisa. Mai mult, aceasta tactica de marketing direct produce rezultate extrem de usor cuantificabile si in egala masura vizibile. Isi poate dovedi eficienta intr-o mare varietate de situatii, fapt subliniat de Maia Novolan in studiile de caz oferite auditoriului, campanii implementate de firme cunoscute, care apeland la SMS Marketing s-au bucurat de un real succes.Syscom Digital este cea mai noua agentie de mobile & interactive marketing, formata dintr-o echipa cu experienta de 7 ani in mobile marketing care a derulat in aceasta formula de-a lungul anilor o multitudine de proiecte de anvergura pentru clienti de prestigiu.
Echipa Syscom Digital este specializata in platforme digitale de comunicare, strategie si management in comunicarea virtuala, content digital, marketing viral, marketing de proximitate (Bluetooth advertising), Call-center, campanii integrate de online si offline, folosind un mix comunicational de tehnologii precum SMS, MMS, Voce, WEB, M-WEB, Bluetooth, Barcode SMS si Barcode MMS.
Exemple: SMS cod de bare , bluetooth marketing, bulk SMS, callcenter, marketing digital, mobile marketing, push SMS, campanii SMS, evenimente SMS, SMS gateway, SMS marketing, SMS mobile marketing, proiect SMS, promovare SMS, WAP mobile, WEB2SMS, programe de loializare, marketing de proximitate, baze de date, microplati prin SMS, web design & dezvoltare web,toate tipurile de aplicatii de integrare online cu mobile, activitati inboud si outbound.
Versiunea print a stirii Versiunea print Versiunea pdf
Stire din: Afaceri/ Business
Date de contact
Silvia Popescu,
Project Manager MORE THAN PUB;
Tel: 0749.155.504
silvia.popescu@morethanpub.ro
www.marketingindirect.ro
 

Inregistrare »

Utilizator: Parola: Retine-ma

Inregistrare Am uitat parola

Cum postez un eveniment Cum postez o stire

Abonare alerte
Termeni si conditii Contact Harta Site rss feeder © 2006-2007 StiriEvenimente