Stiri Evenimente Logo

Cautare
Black Hat
Filme documentare, spoturi TV, fotografie, filme de prezentare, evenimente, campanii sociale

Minisite

Termeni si conditii
Stirievenimente.ro este un instrument de comunicare online, care vine in intimpinarea celor interesati de stiri si de evenimente. Prin crearea unui cont pe acest site, organizatiile, companiile si institutiile, isi pot face cunoscute propriile activitati si pot anunta, din timp, evenimentele pe care le organizeaza. Totodata, cei care doresc sa organizeze evenimente, pot gasi cu usurinta cele mai potrivite locatii cu facilitatile necesare, cu ajutorul ghidului interactiv din sectiunea Planner Evenimente.

De asemenea, Stirievenimente este si o sursa de informatie utila celor din mediul de afaceri, din organizatii non-profit, profesionistilor din relatii publice, jurnalistilor si publicului larg, prin furnizarea de stiri si informatii legate de evenimente in desfasurare sau viitoare.

Serviciile pe care StiriEvenimente.ro le ofera sunt:

Pentru contul de tip Utilizator


• solicitarea de invitatii la evenimentele la care doriti sa participati de la organizatori, direct din interfata site-ului;
• salvarea in agenda personala a evenimentelor care va intereseaza;
• acces la intreaga functionalitate a plannerului de evenimente;
• primirea de email-uri cu evenimentele sau cu stirile din domeniile de interes, selectate de dumneavoastra.

Pentru contul tip Companie


• postare gratuita de evenimente si stiri si trimiterea acestora ca alerta pe email utilizatorilor care si-au selectat aceasta optiune;
• incarcarea fisiere atasate evenimentului sau stirii si configurarea unui formular de solicitare de invitatie la evenimentul postat, care poate fi completat de cei interesati sa participe la eveniment;
• crearea si administrarea de minisite-uri cu informatii despre organizatia dumneavoastra sau despre evenimentele pe care le organizati;
• solicitarea de invitatii la evenimentele la care doriti sa participati de la organizatori, direct din interfata site-ului.
• salvarea in agenda personala a evenimentelor care va intereseaza;
• acces la intreaga functionalitate a plannerului de evenimente;
• primirea de email-uri cu evenimentele sau cu stirile din domeniile de interes, selectate de dumneavoastra.

Inregistrare


Pentru utilizarea serviciilor StiriEvenimente.ro, este necesar sa va creati un cont, pentru care trebuie sa furnizati date adevarate si exacte la completarea formularului de inscriere. Contul va fi activ din momentul in care ati dati click pe link-ul de activare primit pe adresa de email introdusa in formularul de inscriere. In cazul furnizarii de informatii ce nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete,StiriEvenimente.ro isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra si de a refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a serviciului. Datele obtinute prin intermediul formularelor de inscriere nu vor face obiectul unei tranzactii intre StiriEvenimente.ro si alte companii. Stirievenimente.ro are dreptul de a utiliza aceste informatii doar in interes propriu sau in interesul companiilor partenere, fara insa a oferi informatii personale de identificare. Exceptie de la aceasta obligatie o fac doar utilizarea datelor personale pentru atribuirea de premii sau facilitati in servicii sau produse.

Continut


Un eveniment poate fi postat doar o singura data. Nu se pot posta informatii cu acelasi continut si la sectiunea evenimente si la sectiunea stiri.

StiriEvenimente.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul evenimentelor sau comunicatelor postate pe site, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora; responsabilitatea pentru continutului comunicatelor de presa revine in exclusivitate autorului. Utilizatorul va respecta toate obligatiile legale, inclusiv dar nelimitandu-se la, obligatii privind drepturile de autor, securitate, defaimare, decenta.

StiriEvenimente.ro nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri, inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. StiriEvenimente.ro nu va fi responsabil in cazul in care informatia va infecta sau contamina sistemul sau informatia Utilizatorului. Intregul risc pentru calitatea si functionarea StiriEvenimente.ro , ori acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre Utilizator.

StiriEvenimente.ro nu va fi facut raspunzator in fata unei parti pentru orice daune directe, indirecte, speciale, punitive sau consecventiale (inclusiv, dar nelimitandu-se la daune privind pierderi de profit in afaceri, intreruperi ale afacerilor, pierderea de programe sau informatii, ori altele asemenea), ori orice dauna provenind in orice mod din disponibilitatea, utilizarea, dependenta ori inabilitatea de a utiliza StiriEvenimente.ro ori orice alta informatie, chiar daca StiriEvenimente.ro va fi fost anuntat de posibilitatea produceri acestor daune si fara a tine cont de forma de actiune, prin contract, ori in orice alt fel; ori pentru orice pretentie imputabila din cauza erorilor, omisiunilor ori a altor inexactitati ale informatiei, ori din cauza unor proprietati distructive ale informatiei.

StiriEvenimente.ro poate derula in orice moment campanii de publicitare si/sau promotii in orice sectiune din site. Campaniile si promotiile derulate de StiriEvenimente.ro nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor portalului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul vizitatorilor si poate fi schimbat oricand fara a necesita un anunt prealabil.

StiriEvenimente.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promotiile organizate in portal, altele decat cele organizate strict de StiriEvenimente.ro.

Stirievenimente.ro isi rezerva dreptul de a nu publica informatiile care nu respecta termenii si conditiile.

Daca aveti intrebari cu privire la intelesul sau interpretarea unor termeni ai prezentului acord, va rugam sa ne contactati la office@stirievenimente.ro.

 

Inregistrare »

Utilizator: Parola: Retine-ma

Inregistrare Am uitat parola

Cum postez un eveniment Cum postez o stire

Abonare alerte
Termeni si conditii Contact Harta Site rss feeder © 2006-2007 StiriEvenimente